Dragnea ii acuza pe liderii PSD ca sunt slugi si tradatori de tara: „PSD striga la ambasade: ‘Daca ne alegeti pe noi o sa va dam si mai mult decat va dau astia'”

politica

Fostul stapan al PSD, Liviu Dragnea, a lansat atacuri dure la adresa actualei conduceri a PSD in primul interviu pe care l-a acordat de la iesirea din puscarie.

Dragnea a declarat ca PSD este subordonat lui Iohannis si ca se umileste in fata ambasadelor pentru a i se permite sa se intoarca la guvernare, „daca ne alegeti pe noi o sa va dam si mai mult decat va dau astia”.

„Ce este acum in Romania este o dictatura a lui Iohannis, este vizibil pentru orice om de buna credinta. Se manifesta in felul asta. Exista aceasta structura de guvernare, coordonata de Iohannis, ajutat de PSD coordonat si el de Iohannis. Doresc sa predea Romania, bucata cu bucata, teren cu teren, domeniu cu domeniu.

Doresc sa ia comisioane din ce in ce mai grase pe sumele cheltuite. Nu s-a dat explicatie ce s-a intamplat cu zecile de miliarde de euro imprumutate in acesti ani.

Pentru Iohannis, obiectivul este protectie personala. Iohannis a inteles ca Romania este o tara test in care nimeni nu este protejat. Cazul Basescu este un caz izolat, stie multe lucruri, nu s-au repezit pe el insa i-au macelarit familia.

Iohannis este raul suprem in aceasta arhitectura, ii este teama ca dupa ce nu va mai fi presedinte il leaga. Citu l-a schimbat pe Stelica de la Justitie, care nu avea alt obiectiv decat schimbarea SIIJ. Stelica sa nu faca propuneri care nu erau controlabile de ei, de asta merge cu Citu pana in panzele albe.

PSD striga la ambasade, daca ne alegeti pe noi o sa va dam si mai mult decat va dau astia”, a acuzat Dragnea.

Citeste si: Dragnea rupe PSD-ul, si-a infiintat in secret un nou partid impreuna cu Codrin Stefanescu. Partidul se numeste Alianta pentru Patrie: „Un partid fara infiltrati, fara acoperiti”

Dragnea a mai spus ca PSD este infiltrat masiv de „statul paralel”.

„Nu au lasat niciun partid in care sa nu se infiltreze. Cel mai mult, din pacate si ma refer aici la conducerea PSD-ului, cu o exceptie – Gabi Firea – si la aproape 80% dintre liderii judeteni, din pacate. PSD-ul este predat total la Iohannis de actuala conducere, PSD este complice la jaful national care are loc in Romania de 2 ani de zil. PSD este complice la faptul ca resursele sunt din ce in ce mai mult drenate in afara. Baza partidului este rupta aproape total de conducere, am primit sute de scrisori in inchisoare de la alesi PSD, de la primari PSD”, a mai spus Dragnea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: