Dragnea il acuza pe Iohannis de INCALCAREA Constitutiei pentru ca nu vrea sa numeasca PENALI in postul de premier

politica

Liviu Dragnea l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca forteaza Constitutia. Presedintele PSD este nemultumit de declaratiile sefului statului cu privire la viitorul premier si de discutiile pe care le-a purtat cu procurorul general despre dosare aflate in lucru la Parchet.

„Am vazut ca a facut o declaratie cu cine nu va pune premier. Se joaca cu Constitutia. Mi s-a parut deplasat. De ce sa-l cheme pe procurorul general? Cum sa-i spuna sa faca dosare mai repede sau mai incet? Tot pe langa Constitutie. Nu vad de ce trebuia sa discute. Nu cred ca Parchetul are nevoie de imbold de la presedinte. Nu cred ca acei oameni au nevoie de la presedinte sa le spuna munciti mai bine, mai repede, mai cu spor”, a declarat, duminica, Liviu Dragnea, citat de Digi24.

Iohannis a anuntat, in urma cu cateva zile, ca nu va desemna pentru postul de premier persoane cu probleme penale. „In niciun caz nu voi desemna o persoana urmarita penal, condamnata penal sau care are probleme de integritate de alta natura. Am mai spus, clasa politica trebuie sa se reformeze, sa avem politicieni curati. Acest criteriu va fi criteriul eliminatoriu: indiferent de la cine vine propunerea, eu nu voi desemna o peroana urmarita penal sau condamnata penal””, a subliniat presedintele.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: