Dragnea, in razboi cu cei care cheama la proteste: „Un domn spunea ‘haideti sa-l belim’! Eu le spun tuturor: haideti, sunt aici!”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a plans ca mai multi jurnalisti au incitat la violenta impotriva sa. „Am facut plangere penala”, anunta Dragnea.

„Am vazut incitari ale unor asa zisi jurnalisti, un domn care incita sa vina la mine acasa. Un alt domn jurnalist folosea expresii ‘haideti sa-i belim’. Eu le spun tututor: sunt aici, haideti, sunt doar eu cu soferul, nu am SPP. Nu sunt aparat, nu sunt inconjurat de nimeni. Acelui domn i-am facut plangere penala. Eu nu ma mai sperii de asta”, a sustinut Dragnea.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut publica o lista neagra cu personalitatile care ar fi incitat romanii sa participe la proteste.

„Ieri, in data de 1 februarie, actiunile de protest au fost promovate prin intermediul retelelor de socializare, in special pe pagina grupului Coruptia Ucide, prin evenimente sub titulatura „Nu legii gratierii si amnistiei”. Cu aceasta ocazie am remarcat implicarea unor personalitati publice, formatori de opinie sau membri ai unor formatiuni politice, pentru sustinerea acestor proteste in strada. Va pot da si cateva exemple: Mircea Marian, Emilia Sercan, Ovidiu Vanghele, Robert Turcescu, Lucian Mandruta, Nicusor Dan, Clotilde Armand, Catalin Tolontan sau Andrei Gheorghe.

Ne-am confruntat cu situatii in care pe site-urile de socializare au fost postate adrese de domiciliu ale unor lideri politici si numerele de telefon ale ministrilor, ceea ce a accentaut si mai mult presiunea strazii si a crescut gradul de emotie negativa. Respectivele informatii erau protejate de legea datelor cu caracter personal, cu toate acestea ele u devenit publice. Si eu am fost una dintre persoanele care am avut telefonul blocat din cauza acestor mesaje si telefoane repetate”, a declarat Carmen Dan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: