Dragnea, in turneu prin Moldova, fuge disperat de presa. Ce discuta cu liderii locali ai PSD

politica

Comitetul Executiv Judetean al PSD Bacau se reuneste vineri, de la ora 13:00, la Centrul de Afaceri din capitala judetului, pentru o intalnire a lui Liviu Dragnea cu presedintii de organizatii social democrate, parlamentarii si consilierii judeteni. Dragnea a mai fost pana acum la Focsani si Suceava, unde a refuzat sa faca orice fel de declaratii.

Surse din interiorul PSD Bacau au declarat pentru Ziarul de Bacau faptul ca reunirea CEX se face trimestrial, insa sedinta de azi este generata de vizita presedintelui Liviu Dragnea. Liderul social-democrat vrea sa-si asigure sprijinul filialelor pentru anuntatul Comitet Executiv (CEX) de la nivel central, in care se va decide soarta Guvernului Mihai Tudose. Acesta a propus o restructurare a cabinetului care, daca nu va fi aprobata, ar putea conduce la demiterea Guvernului PSD.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat, joi, la sedinta conducerii organizatiei partidului din Suceava, el aflandu-se intr-un turneu la filialele partidului din Moldova, in contextul in care la sfarsitul lunii va avea loc sedinta CExN, in care se va decide o eventuala restructurare a Guvernului.

El a evitat, atat la sosirea la hotelul unde s-a desfasurat sedinta, cat si la plecare, sa dea declaratii de presa jurnalistilor prezenti la Sucevita, locul unde a avut loc sedinta Organizatiei Judetene a PSD.

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Radulescu a declarat joi, dupa intalnirea de la Sucevita, la care a fost prezent presedintele PSD Liviu Dragnea si mai multi lideri locali, ca atat primarii cat si liderii de organizatii au indemnat la echilibru, in contextul tensiunilor din ultima vreme din partid.

„Am discutat despre guvernarea social-democrata si am ajuns la concluzia ca a fost un an destul de bun, ca programul a fost implementat in cea mai mare parte, ca desi au existat temeri ca nu se pot sustine cresterile legate de majorarea salariilor, totusi am reusit”, a declarat deputatul Alexandru Radulescu, citat de Mediafax.

Intrebat daca a fost adusa in discutie situatia ministrului Carmen Dan sau a premierului Tudose, Radulescu a negat spunand doar ca s-a discutat despre guvernare.

„Dar vreau sa va spun ca toti cei prezenti, tinand cont de context si de tulburarile care apar in media legat de viata Partidului Social Democratilor, evident ca toti cei prezenti, primarii si liderii de organizatii locale au facut un indemn la echilibru, la unitate si stabilitate”, a mai spus Radulescu.

Intrebat daca PSD Suceava il sustine pe liderul PSD, acesta a declarat: „sustine partidul, conducerea PSD aleasa in mod democratic si guvernarea PSD”.

Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea urma sa participe la sedintele conducerilor organizatiilor din Vaslui, Botosani, precum si din mai multe filiale din Moldova.

Deplasarile lui Liviu Dragnea in filialele partidului din Moldova au loc in contextul in care la sfarsitul lunii va avea loc sedinta Consiliului Executiv National, in care se va decide o eventuala restructurare a Executivului, ceruta de premierul Mihai Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: