Dragnea inca are o influenta uriasa in PSD: „Cel putin 45 de parlamentari l-au vizitat la puscarie. Au fost in grupuri de cate doi-trei”

politica

Liviu Dragnea continua sa aiba o mare influenta in cadrul PSD, desi actuala conducere sustine ca partidul „s-a schimbat enorm in ultimul an”. Insusi Marcel Ciolacu a faut parte din Grupul de la Scrovistea, un grup de pesedisti care erau principalii sfatuitori ai lui Dragnea.

Cel putin de 45 de parlamentari ai PSD l-au vizitat pe Dragnea in puscarie, a declarat Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, pentru G4 Media.

”Au fost in grupuri de cate doi-trei. Au fost trei importanti pe care nu i-a primit, le-a refuzat vizita”, a declarat Stefanescu.

Stefanescu, care vorbeste des cu Dragnea, a spus ca fostul stapan al PSD nu este multumit de drumul pe care a luat-o PSD. ”Dragnea spune ca partidul s-a distantat in mod ingrijorator de la mesajul pe care l-a promovat intotdeauna pentru romani si in interesul romanilor. Altceva nu pot sa spun”.

Liviu Dragnea si-a petrecut ultima noapte de libertate acasa la Codrin Stefanescu, numarand voturi impreuna cu Marian Oprisan, Marian Vanghelie, Ionel Arsene si alti baroni locali.

Potrivit mai multor marturii din partid, grupul de la Scrovistea era format din Viorica Dancila, pe atunci premier, Olguta Vasilescu, Claudiu Manda, Ionel Arsene, Darius Valcov, Marian Neacsu, Marcel Ciolacu si, din afara partidului, Doru Buscu, unul dintre prietenii foarte apropiati de fostul lider PSD.

Actualul secretar general al PSD, Paul Stanescu, a sustinut recent ca PSD „s-a schimbat enorm”.

„Cred ca s-a schimbat enorm. Am iesit din acea lupta surda privind Justitia, lupta care ne-a facut mult rau. Nu am abandonat insa principii esentiale, precum condamnarea abuzurilor, apararea drepturilor omului sau egalitatea in fata legii”, a spus Stanescu intr-un interviu.

Citeste si: Paul Stanescu: „PSD s-a schimbat enorm in ultimul an”. El anunta care este principala calitate a „presedintelui Ciolacu”

Mai mult despre: ,

Comentarii: