Dragnea incaseaza o lovitura dura sub centura tocmai din partea lui Mihai Tudose. Premierul, dezvaluiri despre relatia sa cu Grindeanu

politica

Premierul Mihai Tudose a declarat, intr-un interviu la Realitatea TV, ca el continua sa aiba o relatie buna cu Sorin Grindeanu. „Suntem prieteni”, a spus Tudose, desi Grindeanu se afla intr-un razboi foarte dur cu Liviu Dragnea.

Fiind chestionat si despre relatia cu Sorin Grindeanu si daca este adevarat ca a fost mentorul lui, actualul prim-ministru a spus ca acesta i-a multumit la plecarea de la Palatul Victoria si ca au ramas prieteni.

„Nu am fost mentorul lui, l-am ajutat intr-un moment… Mi-a multumit, am avut momentul nostru la predare-primire si, va spun si astazi cand stam de vorba, suntem prieteni. Nu a fost sa fie, poate nu a fost momentul bun”, a spus Tudose.

Recent, Grindeanu l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca distruge PSD si i-a cerut din nou demisia.

„In acest moment, orice om, membru de partid, nu poate sa se gandeasca ca imaginea negativa a lui Dragnea nu se poate rasfrange si asupra partidului. Vorbim de 12-13% parere buna si foarte buna despre Dragnea, iar parere proasta la 80-86%. Am date certe. Increderea in Dragnea este mai proasta decat in partid, iar efectul incepe sa se vada, iar PSD va reactiona. In istorie, PSD a avut mereu forta de a se reinventa. Tot timpul a existat o mana dreapta. La Nastase erau insa unii acolo care ii spuneau cand sa o ia mai usor. La Dragnea exista insa doar yesmeni”, a declarat Sorin Grindeanu, la TVR.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: