Dragnea incaseaza o lovitura umilitoare. Dancila sparge frontul si accepta protectie din partea SPP

politica

Doua publicatii, National si g4media.ro, anunta ca Dancila beneficiaza din nou de protectie din partea SPP. Liviu Dragnea l-a acuzat in mai multe randuri pe seful SPP, Lucian Pahontu, ca este unul dintre capii „Statului paralel”.

„Multe lovituri de cutit in spate a primit Liviu Dragnea in ultimii doi ani de la pesedistii razvratiti de statul paralel, dar ”ranga in dinti” precum cea luata de la Viorica Dancila chiar ca nu a mai incasat! (…) n ultimele saptamani a fost declansata o minutioasa operatiune prin care se pune la punct detonarea ”bombei” prin care Viorica Dancila ar urma sa ceara protectie oficiala din partea SPP! Asta dupa ce deja premierul ar fi inceput sa beneficieze ”pe neveu” de discrete dispozitive de protectie din partea SPP in cadrul unor deplasari neoficiale in teritoriu!”, scrie National.

Informatia a fost confirmata de jurnalistii de la g4media.ro: „Premierul Viorica Dancila are din nou protectie oferita de Serviciul de Protectie si Paza, in ciuda faptului ca liderul PSD Liviu Dragnea a renuntat la serviciile de protectie acuzandu-l pe generalul Lucian Pahontu ca s-ar implica jocuri politice si ar fi noul lider al ‘statului paralel’”.

Dancila si membrii Guvernului au renuntat, la inceputul anului 2018, la serviciile SPP la presiunile lui Liviu Dragnea. Acesta l-a acuzat in numeroase randuri pe seful SPP ca se implica in „jocuri politice” si ca vrea sa-l debarce de la conducerea PSD.

„Sunt sanse foarte mari sa destructuram acest sistem paralel. Nu Iohannis conduce statul paralel. El e o papusa, un beneficiar. Se pare ca Pahontu este liderul”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3 pe data de 27 decembrie.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: