Dragnea incearca o rebranduire penibila: Baronii lui il zugravesc drept Salvatorul gazelor din Marea Neagra pe care vrea sa le fure Firea

politica

Dupa articolul ratat din Q Magazine, care nu doar ca n-a starnit dezbaterile pe care Liviu Dragnea le dorea, insa a starnit multe hohote de ras, iata ca sarcina imprastierii mesajului le-a fost alocata baronilor apropiati ai sefului PSD.

In articol ni se prezenta scenariul ca miza razboiului Firea-Dragnea ar fi de fapt gazele din Marea Neagra pe care „clanul Pandele” vrea sa puna mana, dar Liviu Dragnea nu le cedeaza, pentru ca ar calca astfel in picioare suveranitatea Romaniei.

SIngura reactie politica pe care a nascut-o acest articol a fost din partea lui Victor Ponta, care a dezvaluit ca PSD fura in fiecare luna 130.000 de euro de la bugetul de stat pentru a-si plati astfel de campanii penibile de fake news.

Acum a venit randul baronilor sa rostogoleasca mesajul, sa-l scoata pe Liviu Dragnea drept Salvatorul resurselor neamului. Primul care a raspuns la ordin este presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene.

„Asistam in ultimele zile la o intreaga discutie publica despre nemultumiri in interiorul PSD si fata de presedintele Liviu Dragnea, discutii ce fac deliciul unor analisti de sant si rating televiziunilor insolvente. O spun fara nicio retinere, este o falsa tema. Discutia este de fapt despre Romania, despre resursele ei si despre refuzul presedintelui Liviu Dragnea de-a face vreun compromis in acest sens. Este despre presiune asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagra de pomana si despre perpetuarea unor metehne vechi care au imbogatit pe multi pe spatele statului roman”, a scris liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, intr-o postare sambata pe Facebook.

Acesta precizeaza ca social-democratii nu vor ceda presiunilor indiferent de cate scrisori publice vor mai primi din interior.

„Ce stiu cu siguranta este ca nu vom ceda presiunilor indiferent cate astfel de discutii vor mai genera unii si altii si indiferent de cate scrisori publice vor mai scrie!”, a adaugat Arsene.

Ce a facut insa Arsene fara sa gandeasca este sa indice clar ca articolul din Q Magazine a fost comandat din PSD, avand in vedere ca postarea sa este o insailare de copy-pste-uri din publicatia indicata.

Mai mult despre: ,

Comentarii: