Dragnea a indraznit sa scrie pe Facebook, dupa referendumul esuat. S-a iscat o furtuna de comentarii dure: „Cel mai inapoiat partid din Europa”

politica

Liviu Dragnea a postat un mesaj pe Facebook in care vorbeste despre Ziua Nationala de Comemorare a Victimelor Holocaustului din Romania. Reactiile utilizatorilor de Facebook au aparut imediat, Dragnea fiind bombardat cu numeroase mesaje critice.

„Tragedia Holocaustului este permanent vie in memoria noastra, iar data de 9 octombrie, incarcata cu un simbolism aparte, ne obliga, si mai mult, pe fiecare dintre noi, sa reflectam asupra consecintelor tragice ale extremismului, ale actiunilor discriminatorii, antisemite si rasiste. Ziua Nationala de Comemorare a Victimelor Holocaustului din Romania ramane o marturie dureroasa. Nu mai putem schimba acei ani; avem insa responsabilitatea de a pastra cu grija lectia lor. Libertatea, respectul si intelegerea sunt valori pe care putem construi o societate sanatoasa, democratica, in deplin acord cu propria noastra identitate si cu valorile familiei europene din care facem parte”, a scris Dragnea, marti, pe Facebook.

Numerosi utilizatori de Facebook au rectionat imediat, 90% dintre comentarii fiind critice.

„Similitudinile dintre PSD de astazi si Garda de Fier sunt majore, ati batut oameni, i-ati facut pe romani sa se urasca intre ei, ati bagat religia in politica, sustineti anti-vaccinarea si pe cei care neaga stiintele moderne, sunteti cel mai inapoiat si retrograd partid din Europa. Seara de seara, oamenii vostri de la Antena 3 sustin ura si limbajul violent, agresivitatea. Voi nu sunteti comunisti, sunteti fascistii din 1930, extrema dreapta, prin tot ceea ce faceti. Si asteptati sa vi se radicalizeze sustinatorii sa puteti merge mai departe”, i-a transmis un roman lui Dragnea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: