Dragnea inghite in sec. Vlase, reactie ironica la adresa sefului PSD dupa ce a fost avizat de Comisia de control a SIE

politica

Gabriel Vlase, propus de Klaus Iohannis pentru preluarea functiei de sef al SIE, a fost avizat luni de Comisia de control a SIE, ulterior plenurile reunite urmand sa dea votul.

Intrebat de jurnalisti cum l-a convins pe Liviu Dragnea sa-l sustina, Vlase a raspuns ironic: ”Nu am convins pe nimeni, fiecare s-a convins in felul lui”.

Inainte de a intra in audieri, Gabriel Vlase a precizat ca nu are emotii.

Intrebat daca Vlase are sustinerea sa, Serban Nicolae, membru al comisie, a raspuns facand trimitere la Klaus Iohannis.

„In acest moment? Urmeaza sa incepem. Ati castigat vreodata o cursa nainte sa incepeti cursa? E sedinta consacrata audierii domnului Vlase, asa cum altii au saptamani consacrate cititului. Apoi vom analiza si vom decide”.

Chestionat cu privire la nominalizare si daca Gabriel Vlase este cea mai buna propunere, Serban Nicolae a mai declarat: „Toti suntem buni. Avem un clasament in care exista doar locul 1”.

Dupa sedinta, se va slabili, in urmatoarea sedinta a Birourilor Permanente reunite, data cand va avea loc plenul reunit pentru validarea social-democratului la sefia SIE. Initial, audierea trebuia sa aiba loc joia trecuta, insa aceasta a fost amanata pentru data de 2 iulie, de la ora 11.30.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: