Dragnea innebuneste in puscarie. Plumb nu mai vrea sa auda de „tara lui Dragnea”: „Am inteles votul din 26 mai”

politica

Rovana Plumb a avut, luni, o prima aparitie publica dupa alegerile din 26 mai. Ea a stat ascunsa pana acum. Plumb le-a spus jurnalistilor ca „am inteles votul dat pe 26 mai”.

„Am inteles votul dat pe 26 mai. (…) Trebuie sa avem o noua abordare, sa discutam despre temele care se afla pe agenda cetateanului in fiecare zi. Se vine cu o noua forma a prgramului de guverare, sa raspundem nevoilor cetatenilor din perioada urmatoare”, a declarat Plumb, inainte de sedinta BPN al PSD.

Intrebata daca il va vizita pe Liviu Dragnea la inchisoare, Plumb a raspuns ca ea pleaca la Bruxelles.

„Eu va anunt ca din aceasta dupa-amiaza o sa plec la Bruxelles, peste doua saptamani va fi si o intalnire a partidului socialist european in cadrul caruia activez ca si membru, asa ca am prioritati in perioada urmatoare si in ceea ce priveste organizatia de femei, organizatia din Dambovita si PES-ul. Va multumesc foarte mult”, a declarat Plumb.

Plumb a fost una dintre cele mai infocate admiratoare ale lui Liviu Dragnea in perioada campaniei electorale. Ea a afirmat chiar, in timpul mitingului PSD de la Galati, ca Romania este „tara lui Liviu Dragnea”.

„PSD reprezinta cel mai bine interesele Romaniei oriunde, in Europa si in lume. PSD are cel mai bun program de guvernare din ultimii 30 de ani datorita unui lider cu viziune, un om care-si iubeste tara, tara lui Liviu Dragnea, presedintele PSD”, a spus Plumb la Galati.

Mai mult despre: ,


Comentarii: