Dragnea isi bate inca o data joc de Ion Iliescu si Adrian Nastase. Explicatii oficiale, de ce nu au fost invitati cei doi la Congresul PSD

politica

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a oferit cateva explicatii cu privire la absenta fostilor presedinti PSD, Ion Iliescu si Adrian Nastase, din cadrul Congresului extraordinar. Acesta sustine ca „isi asuma” neinvitarea acestora si ca nu si-a dorit sa fie prezenti la un eveniment atat de „tensionat”.

Marian Neacsu a declarat, luni, ca isi asuma neinvitarea fostilor presedinti PSD la Congresul de sambata, ca isi asuma „scaparea”, dar nu s-a dorit ca fostii lideri sa fie prezenti la un eveniment care se anunta a fi tensionat, scrie Mediafax.

„Nu si-a uitat partidul fostii presedinti, cum nu isi uita istoria. Tinem la istoria noastra si mai veche si mai recenta. Sa sunem ca a fost o scapare. Mi-o asum. Nu e o scapare premeditata, aveau mult loc in primul rand, cred ca am avut in vedere cum se prefigura era un congres nu prea linistit.

Din fericire nu a fost asa. Istoria partidului, reprezentata de fostii presedinti, sa nu fie participativa in partea negativista. Sa spunem asa. Mi-as fi dorit ca fostii presedinti sa nu fie implicati in actiunile de fronda pe care unii colegi le-au pregatit pentru congres. Din fericire ele nu s-au mai intamplat, dar noi nu aveam de unde sa stim treaba asta”, a declarat Marian Neacsu, secretar general al PSD.

De la Congresul PSD de sambata au lipsit fostii presedinti ai partidului, printre care Ion Iliescu si Adrian Nastase.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: