Dragnea isi bate joc de jurnalisti cand este intrebat despre greselile gramaticale ale Mariei Grapini. Oamenii lui Voiculescu de pe lista PSD

politica

Liviu Dragnea a avut, luni, o reactie batjocoritoare la adresa jurnalistilor care l-au intrebat despre greselile gramaticale ale Mariei Grapini, aleasa pe un loc eligibil pe lista PSD pentru europarlamentare.

„Sesizati-le voi!”, a spus Dragnea, dispretuitor.

El a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Grapini. „Maria Grapini este un europarlamentar pe care il apreciez pentru pozitiile pe care le-a avut in Parlamentul European, adoptate fara nicun fel de rezervam teama sau ezitare. O buna romanca si un patriot foarte bun”, a spus seful PSD.

Dragnea i-a laudat si pe ceilalti doi candidati de pe lista PSD care au fost impusi de Dan Voiculescu, pe langa Marian Grapini.

„Carmen Avram este o doamna care apara foarte mult principiul dreptatii, a militat mereu impotruva unor abuzuri, face parte dintr-o echipa de reporteri care nu au cedat la niste presiuni inimaginabilie, la adresa acelui trust de presa. Este un patriot si un om care a sprijinit mereu principiile in care crede PSD-ul.

Chris Terhes este un cetatean romano-american din Zalau, un om care in multe momente importante, cand altii taceau, a avut pozitii publice asumate fara sa fie un sprijinitor al PSD. A militat si a a sustinut actiuni incepute de noi, indreptate impotriva abuzurilor”, a spus Dragnea.

Carmen Avram, Chiris Terhes si Maria Grapini se afla intre primii zece candidati ai PSD la europarlamentare.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: