Dragnea l-a ingenuncheat pe Grindeanu. Premierul executa fara cracnire indicatiile stupide ale sefului PSD

politica

Premierul Sorin Grindeanu afirma ca nu este rolul sau sa dea replici la criticile aduse in continuare de anumiti lideri social-democrati la adresa lui si a Guvernului, subliniind ca adversarii politici ai PSD sunt in afara partidului, nu in interior.

„Dati-mi voie sa nu spun mai multe, decat ce am spus in urma cu cateva zile, iar eu chiar discut foarte mult cu domnul presedinte Dragnea. Cred ca dansul a clarificat toate aceste aspecte aseara (marti seara – n.r.). Eu nu vreau altceva decat sa va spun ceea ce am mai spus de fapt ca adversarii politici ai PSD sunt in afara partidului, nu in interior. Sunt un membru de partid de 21 de ani, nu sunt venit de ieri – de azi in PSD. Si chiar subliniez faptul ca toate aceste tensiuni, care par a fi tensiuni, incep sa nu le mai inteleg, dar au fost spulberate, din punctul meu de vedere, si intaresc ce spunea domnul presedinte aseara prin declaratiile pe care le-a dat. Restul, dati-mi voie sa nu raspund si nu e rolul meu sa dau replici”, a declarat Sorin Grindeanu, miercuri, la Parlament, intrebat cum comenteaza criticile anumitor lideri social-democrati la adresa Guvernului, precum si recenta afirmatie facuta de Nicolae Badalau potrivit careia ar fi nevoie de o alta varianta de premier.

Liviu Dragnea l-a certat, marti, pe Sorin Grindeanu pentru ca si-a permis sa raspunda la atacurile Gabrielei Firea. Dragnea i-a cerut premierului sa isi vada de „programul de guvernare”.

„Sunt mai multe nemultumiri. Acum cativa ani PSD era criticat ca nu iese nimeni sa vorbeasca din partid. Nu-i poti tine sa nu iasa, ca nu-s roboti. Doamna Firea are dreptul sa vorbeasca si cine ne critica are tot dreptul si poate vorbi. Suntem un partid viu. Pe domnul Grindeanu l-am rugat sa se abtina de la raspunsuri politice sau de la a raspunde unor colegi, pentru ca e mai important sa se concentreze asupra programului de guvernare”, a declarat, marti, Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: