Dragnea l-a bagat in sperieti, unul dintrei cei doi ministri rebeli a cedat. Isi prezinta demisia

politica

Surse guvernamentale au declarat pentru Stirile Pro TV ca ministrul Transporturilor, Lucian Sova, va demisiona astazi din aceasta functie, chiar inainte de sedinta de Guvern de la ora 11.00.

Anterior, un deputat PSD a confirmat ca Sova va demisiona. „Deja ministrul de la Transporturi isi prezinta in aceasta dimineata demisia, lasand cale libera pentru acest portofoliu, sa nu mai aiba vreun blocaj”, a declarat Valeriu Steriu, pentru RFI Romania

Valeriu Steriu a precizat ca Lucian Sova a inteles situatia actuala.

„Acesta a inteles ca este in clipa de fata un vot in unanimitate pentru inlocuitorul pe acest portofoliu. Cred ca are absolut toate calitatile noul ministru propus, Mircea Draghici, sa realizeze intr-adevar asa cum ne dorim toti pe acest portofoliu, unde n-am avut prea multe motive de mandrie in ultimii ani”, spune deputatul PSD.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca nu va semna decretele de numire in functia de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguta Vasilescu si pentru Ilan Laufer, care a fost propus initial de PSD pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale.

Miercuri, social democratii au cerut, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, demisia de onoare a ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: