Dragnea l-a convocat pe Vlase la o intalnire in biroul sau. Va accepta PSD propunerea lui Iohannis?

news

Deputatul PSD Gabriel Vlase, nominalizat de presedintele Klaus Iohannis la sefia SIE, a fost convocvat luni la o intalnire in biroul lui Liviu Dragnea. La intalnire a participat si secretarul general al PSD, Marian Neacsu.

Gabriel Vlase a precizat luni ca l-a anuntat pe seful PSD despre nominalizarea sa sa sefia SRI. „L-am anuntat pe presedintele Liviu Dragnea. Suntem in procedura parlamentara”, a spus acesta.

Intrebat la finalul intalnirii daca s-a luat o hotarare in ceea ce priveste audierea, Neacsu a spus „E in proceduri”.

Intalnirea are loc in contextul inc are Liviu Dragnea l-a ironizat vineri pe presedintele Klaus Iohannis pentru adresa pe care a trimis-o in Parlament privind nominalizarea lui Gabriel Vlase la sefia Serviciului de Informatii Externe, afirmand ca o va citi pana o va intelege. De asemenea, social democratii asteapta o decizie din partea conducerii PSD in ceea ce priveste inceperea procedurii privind numirea sefului SIE.

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru controlul activitatii Serviciului de Informatii Externe, Mihai Weber a declarat luni, pentru Hotnews.ro ca in acest moment nu exista o decizie in partid privind audierea lui Gabriel Vlase. Declaratia deputatului PSD vine in contextul in care Liviu Dragnea l-a ironizat vineri pe presedintele Klaus Iohannis pentru adresa pe care a trimis-o in Parlament privind nominalizarea lui Gabriel Vlase la sefia Serviciului de Informatii Externe, afirmand ca o va citi pana o va intelege.

„Nu s-a decis nimic in ceea ce priveste audierea lui Gabriel Vlase la sefia SIE. Cred ca astazi vom avea un raspuns”, a declarat Weber.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: