Dragnea l-a mintit si pe Tariceanu. Seful Senatului s-a grabit sa anunte, insa informatia era falsa

politica

„Dragnea mi-a spus ca luni vor avea un CEx in care vor discuta despre remaniere”, anunta Calin Popescu Tariceau saptamana trecuta, citat de Mediafax. Insa, PSD nu a anuntat astazi nicio sedinta a Comitetului Executiv National.

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, intr-o emisiune TV, ca a discutat, luni seara, cu Liviu Dragnea care i-a spus ca PSD va avea luni, 29 octombrie, o sedinta a Comitetului Executiv in care social-democratii vor discuta despre remanierea guvernamentala.

„Am vorbit aseara cu domnul Dragnea. Mi-a spus ca luni urmeaza sa aiba o sedinta in care vor discuta aceste chestiuni. Nu sunt de resortul nostru. Sunt chestiuni care nu ne apartin”, a declarat Calin Popescu Tariceanu, marti seara la Digi 24.

Intrebat cum vede aceasta remaniere iminenta in Guvern si ce are de spus despre acest subiect, Tariceanu a raspuns: „Nimic. Nu am discutat acest subiect in cadrul coalitiei. Am abordat cu doua, trei saptamani in urma de principiu aceasta problema. I-am transmis colegului, Liviu Dragnea, ca nu am in intentie de a face o remaniere a ministrilor ALDE. Cred ca multe dintre numele vehiculate si cei care ar urma sa intre probabil ca nu au o baza, vorbim numai de speculatii”.

Premierul Viorica Dancila ar urma sa finalizeze in cursul zilei de luni evaluarea ministrilor, pe baza careia vor fi luate deciziile referitoare la remanierea guvernamentala, subiect care se va afla pe agenda Comitetului Executiv al PSD din aceasta saptamana.

Dancila a precizat deja ca evaluarea membrilor Cabinetului sau nu este ”legata de nume”, ci de activitatea fiecarui ministru in parte.

”Eu nu voi face o evaluare legata de nume, voi face o evaluare legata de activitatea fiecarui ministru. Pentru noi acest lucru este important, sa vedem fiecare ministru cum si-a indeplinit programul de guvernare. Nu ne vom referi la nume”, a tinut sa sublinieze prim-ministrul.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: