politica

„Dragnea, la puscarie”, mesaj proiectat pe un bloc din Piata Victoriei. Mii de oameni scandeaza: „Nu cedam”

Mesajul „Dragnea, la puscarie” a fost proiectat, duminica seara, in timpul protestului din fata Guvernului, pe o cladire din Piata Victoriei. Mii de oameni au scandat si ei „Dragnea, la puscarie”.

De asemenea, a fost proiectat si mesajul „Asta este tara noastra, nu este mosia voastra”. Manifestantii scandeaza „Abrogati si apoi plecati”, „Kovesi, nu uita, tara e de partea ta”, „Justitie, nu coruptie”, „Nu vrem sa fim condusi de hoti”, „PSD, ciuma rosie”, „Nu cedam” si „Tudorel, demisia!”.

Jandarmeria Capitalei a tinut sa anunte ca protestul din Bucuresti nu este autorizat.

„Pentru organizarea acestei manifestatii nu au fost respectate conditiile legii adunarilor publice in vigoare aceasta fiind anuntata pe retelele de socializare, in mediul online si in mass-media.

Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea si linistea publica si va lua toate masurile pe care le considera necesare, astfel incat sa previna incidentele care ar putea tulbura ordinea publica pe timpul desfasurarii acestei manifestatii.

Vom face toate eforturile astfel incat activitatea firesca a institutiilor publice, folosirea drumurilor precum si celelalte activitati cotidiene sa nu fie afectate sau efectul sa fie unul limitat.

Am observat ca in spatiul public au circulat mai multe informatii si stiri false cu privire la numarul de jandarmi angrenati in aceasta misiune, cu scopul de a crea emotie si a creste gradul de tensiune in randul celor interesati sa participe la aceasta manifestatie. Infirmam, inca o data, aceste stiri!

Recomandam participantilor sa respecte indicatiile si recomandarile fortelor de ordine aflate in dispozitiv, iar pentru a nu exista nici un fel de evenimente negative, modul de manifestare trebuie sa ramana unul pasnic si fara incalcarea normelor legale!”, transmite Jandarmeria Capitalei.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Cei mai buni prieteni: un canibal si un criminal in serie din Rusia au fost eliberati din inchisoare si, drept, multumire, au plecat pe frontul din Ucraina

Dmitri Malisev a fost condamnat la 25 de ani intr-o inchisoare de maxima securitate pentru…

9 minute ago

Ministrul britanic de Externe, David Cameron, sustine ca Ucraina are dreptul de a lansa lovituri aeriene in adancul teritoriului rus

Seful diplomatiei britanice David Cameron a vizitat joi Kievul si a anuntat intentia Marii Britanii…

39 de minute ago

Taiwanul anunta ca 26 de avioane de lupta chineze au fost detectate in jurul insulei

Ministerul Apararii din Taiwan a anuntat vineri ca a detectat 26 de avioane si cinci…

53 de minute ago

Turcia a anuntat suspendarea tuturor relatiilor comerciale cu Israelul. Replica partii israeliene: „Asa se comporta un dictator”

Turcia a suspendat joi relatiile sale comerciale cu Israelul, dupa ce restransese deja exporturile catre…

O oră ago

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

13 ore ago