Dragnea, lasat balta pana si de cel mai apropiat colaborator din PSD. Penalii din PSD isi cauta un nou sef

politica

Scrisoarea deschisa data publicitatii miercuri de trei lideri social-democrati contine o serie de principii sanatoase privind actiunea politica a partidului, care din pacate au fost abandonate in ultima perioada, afirma secretarul general al PSD, Marian Neacsu.

„Am citit cu atentie declaratia comuna a colegilor nostri si am constatat ca sunt enuntate o serie de principii sanatoase privind actiunea politica a PSD, care din pacate au fost abandonate in ultima perioada. Sunt intru totul favorabil ideii de revenire la modul colegial si democratic de luare a deciziilor in partid si, mai ales, celei de asigurare a continuitatii si mai ales a coerentei guvernarii. In calitate de secretar general, propun ca in perioada imediat urmatoare acest document sa fie analizat de toate organizatiile partidului si dezbatut in cadrul Comitetelor Executive Judetene, astfel incat presedintii de organizatii sa participe la Comitetul Executiv National cu un mandat clar din partea membrilor de partid. In felul acesta vom pastra si unitatea partidului si guvernarea si vom putea sa privim cu incredere catre alegerile de anul viitor”, a subliniat Marian Neacsu, intr-o declaratie transmisa, miercuri, Agerpres.

Marian Neacsu a fost condamnat definitiv de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la sase luni inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese.

Miercuri, a fost facuta publica scrisoarea nemultumitilor din PSD. Paul Stanescu, Gabriela Firea, Adrian Tutuianu se numara printre semnatarii scrisorii care solicita demisia lui Liviu Dragnea. Scrisoarea arata ca Liviu Dragnea a devenit o vulnerabilitate pentru PSD si ii cere acestuia demisia de la sefia partidului, precum si inlocuirea sa cu Viorica Dancila ca presedinte interimar.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: