Dragnea le-a declarat judecatorilor ca s-a sacrificat pentru alegatori: „Fac munca in interesul comunitatii de 20 de ani”

news

Inculpatul Dragnea Liviu a declarat, in ultimu sau cuvant in fata judecatorilor ca nu vrea sa faca munca in folosul comunitatii in cazul in care e condamnat: „Fac de 20 de ani!”, a sustinut liderul PSD. Procurorul DNA a cerut 10 ani de inchisoare cu executare pentru seful PSD.

Ulterior, Dragnea le-a spus jurnalistilor ca se simte vinovat fata de ceilalti inculpati, „oameni cu psihicul distrus, cu vietile distruse”.

„Pentru noi, cei care suntem tarati in acest proces, este o experienta de viata pe care nu o doresc la niciun dusman. Sunt oameni cu psihicul distrus, cu vietile distruse. Ma simt vinovat pentru faptul ca de asta sunt acesti oameni aici. (…) DNA pentru mine si pentru alti lideri politici vrea inchisoare pe viata, se continua cu aceasta serie de abuzuri, cu aceasta justitie cu probe contrafacute. Pana la urma, instanta decide, asteptam sa vedem ce spune”, a spus Dragnea, citat de ziare.com.

El le-a repetat si jurnalistilor ca nu accepta sa faca munca in folosul comunitatii, la doar cateva ore dupa ce chiar in fata lor aruncase chistocul de tigara pe jos.

„In ce priveste munca in folosul comunitatii, am fost foarte clar: am spus ca sper ca sa nu se ajunga acolo si ca eu oricum fac munca in folosul comunitatii de 20 de ani”.

Intrebat cum isi sustine totusi nevinovatia de vreme ce secretarele angajate fictiv au recunoscut acuzatiile, Dragnea a evitat un raspuns: „Asta era subiectul? Eu am avut 3 acuzatii care au fost demontate”.

Intrebat si daca regreta ca nu a urmat si el exemplul fostei sotii, care a platit partea sa de prejudiciu si pentru care procurorul DNA a anuntat ca retrage acuzatiile, seful PSD a negat: „Nu-mi pare rau, ca n-am fost pe calea fostei sotii, am calea mea. Nu am de ce sa achit un prejudiciu intr-un dosar in care sunt nevinovat”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: