Dragnea le raspunde batjocoritor jurnalistilor care l-au intrebat unde si-a facut vacanta: „Am fost la pescuit”

politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, le-a raspuns batjocoritor jurnalistilor care au dorit sa afle unde si-a petrecut vacanta de Paste.

„Am fost la pescuit, nu o sa va spun unde. Cei care sunt sustinuti financiar sa ma urmareasca trebuie sa isi merite banii. (…) O sa pun niste poze, este o captura mare. Pescuitul in ocean este diferit”, a declarat Dragnea.

„Nu o sa fac niciodata un mare eveniment din plecarea mea, cand plec in afara tarii”, a mai explicat Dragnea de ce este atat de secretos.

Jurnalistii de la hotnews.ro au aflat ca Dragnea isi petrece Pastele pe o insula exotica.

„Liderul PSD, Liviu Dragnea a plecat, luni noapte, din Romania cu o cursa Qatar Airways spre o destinatie exotica unde isi va petrece vacanta de Pasti. Potrivit unor surse, Liviu Dragnea nu ar fi ramas in Qatar, unde s-a aflat doar in tranzit. Alte surse sustin ca liderul PSD si-ar petrece vacanta in Maldive, celebrele insule din Oceanul Indian, dar este posibil sa fi ales orice alta destinatie exotica. Una din destinatiile preferate de vacanta ale liderului PSD este Brazilia”, scrie hotnews.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: