Dragnea le transmite protestatarilor ca degeaba ies in strada, nu are de gand sa renunte. Se anunta miting in fata sediului central al PSD

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, are un mesaj pentru cei care au anuntat pentru aceasta seara un protest la sediul partidului.

„In ceea ce priveste modificarile la Codul fiscal, noi ne urmarim programul de guvernare, care a fost sustinut de milioane de romani. E vorba de un pachet de masuri care ajuta si cresterea veniturilor la bugetul de stat, care asigura si stabilitatea fondului de pensii, care simplifica procedurile pentru firme si care in unele situatii chiar mareste salariile nete, iar firmele nu platesc mai mult. Din punctul meu de vedere, cred ca nu au toate informatiile”, a spus el.

Proteste fata de OUG de modificare a Codului fiscal, precum si fata de proiectele de modificare a legilor justitiei sunt anuntate, pe Facebook, pentru duminica seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara. In Bucuresti, oamenii se vor aduna in fata Guvernului, urmand sa plece in mars spre sediul PSD de pe Kiseleff, in care sa arunce cu hartie igienica. Manifestatii asemanatoare sunt anuntate pentru duminica si in diaspora, in orase precum Berlin, Bruxelles, Londra, Roma si Copenhaga.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: