Dragnea, luat la rost la Antena 3, pentru ca Ecaterina Andronescu si Codrin Stefanescu nu au prins functii in PSD. Seful PSD i-a umilit din nou pe cei doi

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la Antena 3 ca disidentii din PSD nu au fost votati la congresul PSD pentru functii in partid pentru ca au facut „scandal”.

Dragnea a declarat ca votantii PSD „s-au saturat” de scandal.

„Eu ma asteptam ca acesti colegi (Ecaterina Andronescu, Codrin Stefanescu, Nicolae Banicioiu), daca doreau sa candideze sa depuna pur si simplu dosarul de candidat. Nu stiu de ce mai era nevoie, nu a inteles nimic, de ce era nevoie de toto acest scandal, de aceasta victimizare. Principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru, a mai fost si Catalin Radulescu, nu a castigat a fost supararea delegatilor ca inainte de congresul nostru, alti colegi iar vorbesc despre partid, iar incearca sa provoace sacndal, in conditiile in care votantii nostri nu mai vor scandal.

Am inteles ca s-a transmis in presa straina ca nu au fost lasati sa candideze, dar au fost pe buletinele de vot. Eu am fost foarte suparat pentru faptul ca acesti colegi vorbeau pe la toate televiziunile despre ca e pousa in pericol democratia in partid in conditiile in care unii veneau la mine sa ii sustin pe ei. Iertati-ma, democratia inseamna vot, nu eu sunt cel care ii numesc. Ceea ce vor sa faca in continuare nu stim, este decizia lor ce vor sa faca in continuare”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: