Dragnea maraie amenintari la adresa lui Tudose. Spune ca premierul „nu e foarte calm”, desi se declara „multumit” de activitatea sa. La fel ca in cazul Grindeanu

politica

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, joi, ca in luna ianuarie se va discuta despre restructurarea Guvernului Tudose in sensul de a se vedea daca se impune sau nu o astfel de restructurare, el apreciind, pe de alta parte, ca premierul Tudose nu este foarte calm.

„Trebuie sa vedem anul viitor daca forma Guvernului este cea mai buna, daca este nevoie sau nu sa se procedeze la o restructurare a Guvernului, daca da sau nu. (…) Si am avut o discutie cu prim-ministrul, cu domnul presedinte Tariceanu in ianuarie sa incepem sa discutam daca se impune, repet, sa vedem daca e necesar sau nu. In ianuarie vom incepe discutii serioase despre ce putem face pentru ca activitatea guvernamentala sa fie si mai buna decat a fost in aceasta perioada”, a spus Dragnea la Romania Tv.

El a precizat ca activitatea Guvernului Tudose a fost una buna, iar rezultatele Executivului sunt, de asemenea, bune.

„Eu sunt multumit de activitatea premierului Tudose. E un tip care nu e foarte calm, sunt oameni care nu sunt foarte calmi. Pe de alta parte, ritmul de munca de la Guvern in ultimele luni a fost infernal”, a spus Dragnea.

Intrebat despre remaniere, Dragnea a raspuns: „Eu personal, nici pe premier nu l-am auzit pana acum, nu am niciun element care sa-mi spuna ca trebuie remaniat ministrul X”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: