„Dragnea, martirul neamului romanesc”. Fanii lui Dragnea i-au furat telefonul unui protestatar #Rezist – Video

politica

In jur de 20 de simpatizanti ai lui Liviu Dragnea au manifestat, duminica, in Piata Universitatii din Bucuresti la chemarea lui Gelu Visan. Acestia au sustinut ca Dragnea este „detinut politic” si au cerut sa fie eliberat.

Manifestantii purtat bannere pe care era scris „Liviu Dragnea martirul neamului romanesc” si „Je suis Liviu Dragnea”. Ei s-au comportat foarte agresiv, ajungand sa il impinga si sa-i fure telefonul protestatarului Marian Morosanu „Ceausescu”.

Organizatorul balamucului, Gelu Visan, a sustinut ca numarul manifestantilor este de sase ori mai mare decat in realitate.

„Joi am fost treizeci. Astazi am fost 120. Duminica viitoare sunt convins ca vom fi si mai multi! Astazi au venit Oameni extraordinari, de toate varstele si din toate categoriile sociale, dar mai ales Iubitori de Dreptate, ca fiecare dintre cei o mana care am pus umarul la organizarea acestor actiuni. Meritul este insa al Dumneavoastra, al celor care v-ati rupt cateva ore din timpul Dumneavoastra pentru a va bate pentru o Cauza Dreapta!

Pentru efortul pe care l-ati facut, unii dintre dumneavoastra ati venit din Arad, din Brasov, din Calarasi, din Teleorman, pentru curajul de a va bate pentru Dreptate, in numele colegilor care au participat la organizarea si popularizarea acestei actiuni, al lui Gabi, al Codrutei, al Iosefinei, al meu dar si al celorlalti, va multumim!

Romania Fara Detinuti Politici! Dreptate Pentru Detinutii Politici! Ne revedem cu drag Duminica Viitoare!”, a scris Visan pe Facebook.

El mai spune ca Liviu Dragnea va fi eliberat.

Liviu Dragnea va fi eliberat. De ce? Tocmai pentru ca este DETINUT POLITIC, si fiecare zi pe care o sta in Puscarie inseamna inca o zi de Incalcare Grava a Drepturilor Omului, iar ei stiu lucrul acesta.

La fel ca el, vor trebui eliberati Toti Detinutii Politici, iar procesele trebuie reluate de la 0. Romania, din 1950, nu s-a mai confruntat cu o asemenea catastrofa in Sistemul Judiciar! Practic, procesele de Coruptie din ultimii saisprezece ani vor fi REJUDECATE!

Cei care i-au judecat, in frunte cu Conducerea ICCJ, vor trebui la randul lor sa raspunda in fata legii, indidual si in solidar cu Conducerea ICCJ, pentru Abuz in Serviciu”, mai sustine Visan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: