Dragnea, mesaj halucinant pro-referendum: „In alte tari s-a ajuns la casatoria intre un om si un animal”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, suminica seara, ca va merge la referendu, si va vota ‘Da’. El a sustinut ca multa lume este speriata ca se va ajunge ca „in alte tari”, unde „s-a legalizat casatoria intre un om si un animal”.

„Se face o campanie de informare a populatiei pentru a ajuta populatia Romaniei ce inseamna Da si ce inseamna Nu. Unii au incercat sa manipuleze ca intrebarea este neclara, ca Parlamentul sa faca si alte modificari. Legea este clara. Nu se poate formula altfel. Vor merge sa votez, educatia mea de copil crescut la tara ma face sa spun ‘Da’ cu toata hotararea.

Familia traditionala este familia bazata pe casatoria dintre un barbat si o femeie. Asa am fost crescut, imi este imposibil sa-mi schimb atitudinea. Am primit solicitari de la oficiali europeni sa nu se tina referendumul, le-am spus care este convingerea mea. Este un referendum pozitiv. Este temerea multura ca in Romamnia pot aparea evolutii care au aparut si in alte tari si s-au speriat. In alte parti s-a legalizat casatoria intre un om si un animal”, a declarat Dragnea la Romania TV.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: