Dragnea, mesaj razboinic la adresa lui Iohannis inainte de mitingul de la Iasi. Face iar referire la „nazism”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat pe Facebook un mesaj cu subinteles cu putin timp inainte de mitingul PSD de la Iasi. Pe 9 mai „celebram Ziua Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite asupra Germaniei naziste. Ne vedem la Iasi”, a scris Dragnea.

„9 mai are o insemnatate cu totul aparte pentru romani, care sarbatoresc astazi data la care Romania si-a proclamat independenta de stat, devenind, in cuvintele ministrului Mihail Kogalniceanu, o natiune de sine statatoare.

Celebram totodata, alaturi de tarile din intreaga Europa, Ziua Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite asupra Germaniei naziste, care a incheiat razboiul pe continent, dar si momentul istoric in care a fost pusa piatra de temelie a Uniunii Europene – Familia din care facem parte de mai bine de 12 ani si de al carei viitor trebuie sa avem grija impreuna.

De Ziua Europei, va urez tuturor La multi ani! Ne vedem la Iasi!”, a scris Dragnea pe Facebook.

Mai multi comunicatori ai PSD au facut deseori legaturi intre originea germana a presedintelui Klaus Iohannis si nazism. De altfel, fanii lui Liviu Dragnea au inteles exact ce a dorit acesta sa spuna.

Mai mult despre: ,


Comentarii: