Dragnea a mintit in fata presedintelui Israelului. Iohannis, precizare taioasa: „Imi imaginez ca domnul Dragnea dimineata a vorbit in fata oglinzii”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o replica taioasa dupa ce Dragnea a declarat in Israel, in fata presedintelui acestei tari, ca vor fi accelerate consultarile privind mutarea ambasadei Romaniei.

„Considerati ca a vut loc o consultare? Am vazut astazi ca Liviu Dragnea a vorbit in Israel despre accelerarea consultarilor pe mutarea Ambasadei Romaniei in Israel”, a fost intrebat Iohannis de catre o jurnalista.

„Imi imaginez ca domnul Dragnea dimineata a vorbit in fata oglinzii si s-a consultat”, a raspuns taios presedintele.

Liviu Dragnea a vorbit, joi,  in cadrul intalnirii cu presedintele Israelului, despre „accelerarea consultarilor interne cu privire la relocarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim”.

„Presedintele Camerei Deputatilor a vorbit despre accelerarea consultarilor interne cu privire la relocarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim. Presedintele Statului Israel a salutat aceasta decizie. In context, prim-ministrul roman a informat partea israeliana ca Guvernul a propus viitorul ambasador al Romaniei in Statul Israel, decizia de numire a acestuia apartinand presedintelui”, se arata intr-un comunicat de presa transmis de la Palatul Victoria.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: