Dragnea n-a indraznit sa apara de Ziua Marinei, in schimb da mesaje. Reactii dure: „Mi-e rusine cu tine, multa nesimtire ai”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj pe Facebook, cu ocazia Zilei Marinei. Desi se afla pe litoral, el nu a indraznit sa isi faca aparitia la ceremoniile de la Constanta.

„Transmit tuturor romanilor gandurile mele calde, in aceasta zi de mare sarbatoare, in care praznuim ‘Adormirea Maicii Domnului’ si serbam Ziua Marinei Romane. Ii onoram si ii cinstim astazi pe marinarii care servesc tara pe navele aflate sub pavilion romanesc, precum si pe toti cei care activeaza in porturile noastre. Prin devotament si profesionalism fac, zi de zi, cinste Romaniei. Indemanarea si curajul de care dau dovada le aduc respectul si pretuirea noastra!

Responsabilitatea si loialitatea demonstrate de cei care si-au dedicat viata acestei profesii in cadrul misiunilor internationale si exercitiilor desfasurate impreuna cu partenerii nostri din cadrul Aliantei Nord Atlantice, arata ca Romania este un aliat de nadejde care contribuie substantial la asigurarea securitatii colective.

Sfanta Fecioara Maria sa va insoteasca si sa va ocroteasca mereu! La multi ani marinarilor si navigatorilor romani!”, a scris Dragnea pe Facebook.

In scurt timp au inceput sa apara si comentariile, peste 90% dintre acestea fiind exterm de critice la adresa sefului PSD.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: