Dragnea, naucit. Dacian Ciolos l-a facut KNOCKOUT pe seful PSD in Parlament. Replici formidabile ale premierului

politica

Premierul Dacian Ciolos a avut cateva replici foarte acide la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dupa discursul sustinut in Parlament privind starea economiei.

Dragnea a fost extrem de agresiv si l-a acuzat pe premier de „incompetenta”, spunand ca nu cunoaste realitatile din tara.

”Domnul Ciolos nu a vorbit in limba romana, a vorbit limba tehnocratilor, o limba care suna strain si este o limba care este rupta de realitate”, a spus presedintele PSD.

Dacian Ciolos nu l-a lasat pe Dragnea fara replica: ”Domnul Dragnea imi spune ca nu intelege romana pe care o vorbesc. Eu nu vorbesc si nici nu vreau sa invat limba romana a demagogiei, a populismului, a spune lucruri doar de dragul de a da bine. Limba romana pe care eu o stiu e una directa… Pentru mine, patriotismul si tara sunt lucrurile mult prea profunde ca sa vin sa vorbesc despre ele in piata publica”.

O alta acuzatie a lui Dragnea a fost ca ”timp de un an de zile acest Guvern nu a facut nimic bun. Pentru ca am spus de limba tehnocratilor, vreau sa va traduc. Cand spun crestere economica, romanii inteleg mai multi bani in buzunare”.

Premierul Ciolos a raspuns si de data aceasta cu o replica bine tintita:  ”Spuneati ca aceasta crestere economica nu se vede in buzunarele oamenilor. Poate problema este ca aceasta crestere nu s-a vazut nici in buzunarele clientelei politice si probabil ca asta afecteaza mai mult si limba aceasta romana probabil ca nu o stiu si nici nu vreau sa o invat”.

Apoi, acuzat ca Guvernul condus de el nu a comunicat oamenilor ceea ce face, premierul a precizat ca el si echipa sa au preferat sa faca, nu sa vorbeasca.

„Atunci cand acest Guvern este acuzat ca nu vorbeste destul, cred ca ar trebui sa ne uitam daca nu cumva in trecut s-a vorbit prea mult si s-a facut prea putin”, a subliniat Ciolos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: