Dragnea, nemultumit de serviciile Antena 3, da ordine in direct: „De ce nu faceti materiale, sa vedeti de cate ori au mintit?”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut, marti seara, celor de la Antena 3 sa realizeze materiale prin care arate „minciunile” lui Klaus Iohannis si ale jurnalistilor Dan Tapalaga si Rares Bogdan.

Intrebat despre infirmatiile aparute marit in prtesa, conform carora ar intentiona sa o schimbe pe Dancila, Dragnea s-a enervat si a inceput sa le dea ordine celor de la Antena 3.

„Ce se va intampla in octombrie cu acesti mincinosi, cu acesti nerusinati? Incepand cu Iohannis si terminand cu Tapalaga si cu ala cu batistuta. De ce nu faceti, sa vedeti de cate ori au mintit? Mai poate avea credibilitate unu’ care minte intruna? O sa facem noi la partid o lista si o sa v-o dam si voua. O sprijin si moral pe Viorica Dancila si vorbim foarte des. Trebuie sa reziste si va rezista”, i-a spus Dragnea, nervos, Sandrei Stoicescu.

Antena 3 are numeroase contracte cu institutii de stat sau companii de stat. Printre campaniile publicitare cele mai mai bine platite se afla si cea cu Primaria Bucuresti, care este condusa de vicepresedintele PSD Gabriela Firea.

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: