politica

Dragnea, noul Sosoaca. Partidul lui Dragnea se promoveaza cu o imagine uriasa a lui Dragnea: „Mentorul nostru”

Inghesuiala mare pe partea nationalista si „suveranista” a eschierului politic, zona pe care se bat deja AUR si partidul lui Sosoaca, Simion. Noul partid al fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, se promoveaza cu o omagine uriasa a lui Dragnea.

„Continuam, construim, reusim, alaturi de Liviu Dragnea, mentorul MRS!”, a postat liderul partidului, Carmen Dan, intr-o postare sponsorizata pe Facebook.

Citeste si: Revine Carmen Dan, isi ataca dur PSD-ul: „Guvernarea rusinii nationale/ 2023 a fost anul in care tradatorii acestui neam au ruinat o tara”

In mai, anul trecut, Liviu Dragnea si-a indemnat fanii sa voteze cu partidul condus de Carmen Dan.

„Partidul pe care eu il sustin din tot sufletul meu si cu toata fiinta mea e partidul condus de doamna Carmen Dan, nascut de foarte curand si care se numeste MRS, Miscarea Romania Suverana.

A inceput sa se organizeze foarte bine in judete, oamenii vin catre acest partid pentru ca incet, incet au auzit. E un partid in care am foarte mare incredere, i-am pus mare parte din programul de guvernare la dispozitie. Va fi un program de guvernare care poate scoate Romania din criza, e nevoie de foarte mult curaj si nationalism, e prima data cand folosesc cuvantul asta.

Partidul este mic pentru ca e nou. Sper ca romanii sa nu voteze in functie de marime. Intr-adevar, noul PSD e un partid mare, noul PNL e un partid maricel, AUR – un partid maricel, USR si asa mai departe. Eu sper ca romanii sa voteze cu cei care le pot determina incredere si care-i pot convinge, aratandu-le cum le pot face viata mai buna”, a declarat Liviu Dragnea la o emisiune TV.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Lupta SUA cu avalansa de produse din China. Biden mareste de patru ori taxele pentru masinile electrice din China

Presedintele Joe Biden va dubla, tripla si cvadrupla tarifele vamale pentru unele produse chinezesti in…

19 minute ago

Pieleanu loveste cu un nou sondaj: Clotilde Armand pierde alegerile. Firea ar avea mai multe procente decat Nicusor Dan in Sectorul 1

Un sondaj dat publicitatii luni de Avangarde (institut patronat de Marius Pieleanu), realizat printre locuitorii…

2 ore ago

Ciuca il pune la punct pe Ciolacu: „Nu trebuie politizat subiectul cedarii unui sistem Patriot catre Ucraina”

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat luni, referitor la posibilitatea ca Romania sa cedeze Ucrainei…

36 de minute ago