Dragnea nu-i permite inca marionetei Dancila sa deschida gura. Insa anunta momentul cand premierul va avea voie „sa vorbeasca”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv National (CExN) al PSD, ca premierul desemnat Viorica Dancila nu iese la declaratii pana nu este votata in Parlament si ca in prezent ea „lucreaza la programul de guvernare” si „invata programul de guvernare”.

“Asta face de a doua zi de cand a fost desemnata. Lucreaza la programul de guvernare, invata programul de guvernare”, a declarat Dtahnea supa sedinta CEX, citat de news.ro.

Liviu Dragnea spune ca decizia Vioricai Dancila de a nu vorbi public este una corecta.

“Cred ca decizia dumneaei este o decizie corecta si anume sa vorbeasca dupa ce primeste votul de investiture pentru ca acuma isi da cu parerea. Ca premier votat de Parlament si acceptat cu decretul semnat de presedinte, atunci are ce sa spuna. Acum isi da cu parerea, pur si simplu”, a mai spus Dragnea.

El a adaugat ca vineri va fi definitivata lista cu membrii noului guvern. ”Vineri, la ora 11.00, sa adoptam prin vot componenta Cabinetului”, a spus Dragnea.

El a precizat ca, pana atunci, fiecare organizatie urmeaza sa faca propuneri, iar vineri va fi votat fiecare in parte.

“Fiecare organizatie sau fiecare membru CEx sa faca propuneri pentru un membru al Cabinetului sau sa faca propuneri sa nu mai fie un membru in urmatorul Guvern. Ele vor fi centralizate si vom veni in CEx vineri, unde vor fi votate fiecare in parte (…) Cel mai important este ca orice membru al Cabinetului sa fie bine pregatit si sa isi aduca contributia lui la indeplinirea unui program de guvernare bun”, a adaugat liderul PSD.

”Daca vor fi mai multe propuneri pe un minister, CExN va analiza cu seriozitate”, a precizat el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: