Dragnea nu lasa luxul din insulele Maldive pentru a veni la DNA. Anuntul avocatei lui Liviu Dragnea

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi trebuit sa se prezinte, joi, in fata procurorilor DNA. Avocata acestuia, Flavia Teodosiu, a anuntat, miercuri, ca seful PSD nu se va prezenta la DNA.

Teodosiu a declarat la Antena 3 ca procurorii l-au informat pe Dragnea ca este chemat in sensul „predarii unor documente si atat” si ca pentru acest lucru nu este obligatorie prezenta acestuia. „Merge un avocat in acest scop”, a spus avocata.

„Nu (este obligatorie prezenta lui Dragnea – n.r.), de aceea are avocat. Dansul respecta toate drepturile si obligatiile pe care le are”, a spus aceasta.

Dragnea si-a delegat atributiile de presedinte al Camerei Deputatilor lui Florin Iordache pentru toata luna ianuarie. Mai multe publicatii au informat ca Dragnea este in vacanta in insulele Maldive.

Dragnea este urmarit penal intr-un dosar legat de deturnare de fonduri europene cu ajutorul Tel Drum. Dragnea este acuzat de cinci infractiuni: abuz in serviciu, frauda cu fonduri europene, grup infractional organizat si derivatele acestor infractiuni.

In acest dosar prejudiciul este urias, de 21 de milioane de euro.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: