Dragnea: „Nu ma simt vanat, chiar sunt vanat”. Ce spune despre candidatura la Presedintia Romaniei

politica

Liviu Dragnea s-a plans marti seara, la Antena 3, ca este „vanat”. El nu a mentionat insa cine sunt cei care il vaneaza.

„Ma intreba cineva daca ma simt vanat. Nu ma simt vanat chiar sunt. Cand o structura de presa, alte institutii de presa au o singura tema, in fiecare zi sa apara ceva.

Reincalzeau tot felul de ciorbe, asa-zise anchete explozive fara nicio substanta, inseamna bani foarte multi, sute de mii de euro sa se intretina o astfel de campanie, avand un obiectiv foarte clar, PSD-ul

Ca sunt forte externe, institutii din Romania, din alta parte, oameni foarte grei, nu stiu.

Dar din moment ce acest program de guvernare deranjeaza foarte serios anumite afaceri in Romania sigur ca genereaza astfel de atacuri”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Intrebat daca DNA il vaneaza, Dragnea s-a eschivat sa ofere un raspuns direct.

„Cu actiunile la purtator … nu inseamna ca e o societate cu actionariat total necunoscut. Inseamna ca nu apar la Registrul Comertului, dar se vede unde merg dividendele. Cu Tel Drum, nu am avut si nu o sa am actiuni. Din 2004, s-a aruncat pe piata acest subiect, care a tot fost rostogolit. Nu am legaturi cu societatea. Dar ma intreb, daca era o societate straina, ar fi beneficiat de acest tratament? Un asemenea atac violent pe o companie e corect, poate au probleme, habar nu am. Multi spun ca aceste informatii au fost date de DNA, eu sper sa nu fie adevarat. Cu Brazilia, ca am casa, vile, ca am spalat bani. Un ziarist spunea ca am 500 de milioane, sa spuna unde sunt. Eu nu am mutat bani din Romania, nu am afaceri intr-o alta tara sau proprietati. Cine crede ca are proprietati in alta tara si nu se stie e prost”, a declarat liderul PSD.

Intrebat apoi direct daca intentioneaza sa candideze la Presedintie, Dragnea s-a ferit sa dea un raspuns direct.

„Fiul meu m-a intrebat asta in week-end. Nu m-am gandit la asta, nici nu ma gandesc la asta. E prea devreme. Noi trebuie sa fim concentrati pe programul de guvernare, asta e obiectivul fundamental. Candidatul PSD la prezidentiale il vom stabili la momentul potrivit. Viata e foarte complicata”, a spus Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: