Dragnea nu-i mai iubeste pe evrei, promoveaza un antisemit de joasa speta. In plus, il si plateste generos

news

Liviu Alexa, „jurnalist” platit de PSD cu peste 100.000 de euro in cursul anului 2018, a publicat recent un text cu puternice accente antisemite care a fost preluat si rosotogolit de mai toata presa subordonata PSD. Alexa a fost laudat recent de Liviu Dragnea insusi, in ultimul interviu acordat Antenei 3 in 2018.

Intr-un articol publicat in Ziar de Cluj, publicatie pe care o patroneaza, Alexa sustine ca Dacian Ciolos s-a intalnit cu Florian Coldea la Viena in prezenta a „trei barbati cu zulufi de evrei”.

„Sursele noastre ne-au spus ca, la intalnire, au fost flancati si de trei barbati cu zulufi de evrei, dintre care unul semana izbitor cu Mihai Razvan Ungureanu, despre care, va mai dam o bomba: va spunem ca si-a oficializat relatia cu Mossadul. Practic, la acest proiect de a-l face pe Ciolos presedinte, isi dau mainile sclavul americanilor, sclavul serviciilor secrete frantuzesti si sclavul Mossadului”, a scris Alexa, spunand ca Ciolos este „lacheul imperialistilor”.

Textul lui Alexa a fost preluat in scurt timp de mai toate publicatiilor si televiziunile subordonate PSD, fiind puternic amplificat, in conditiile in care Liviu Dragnea tinea pana de curand sa se arate un aparator al intereselor israelienilor si un aprig luptator impotriva antisemitismului.

Newsweek Romania arata ca Alexa a incasat anul trecut 431.000 de lei de la PSD prin Pagina Ciudatului SRL.

Mai mult, insusi Liviu Dragnea a tinut sa il laude in mod repetat pe Liviu Alexa in timpul unui interviu la Antena 3. „Am citit azi cu foarte mare atentie materialul scris de Ziar de Cluj, Liviu Alexa, care a facut o documentare jos palaria, ma asteptam sa o faca ANAF-ul”, spunea Dragnea la sfarsitul anului trecut despre un articol privind modul in care multinationalele ar „fura” statul roman.

Iata inca un exemplu de articol slugarnic la adresa lui Dragnea scris de Liviu Alexa.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: