Dragnea nu mai vrea sa auda de Ponta. Declaratie dura a presedintelui PSD la adresa fostului premier PSD

news

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a refuzat, luni, sa mai comenteze declaratiile critice la adresa sa ale lui Victor Ponta. Dragnea a anuntat, de asemenea, ca nu mai vrea sa se mai intalneasca cu fostul premier.

„Sa discut in fiecare zi despre ce a mai zis unul si altul, eu asa ceva nu mai fac. Doi, nici nu mai am de gand sa fac o intalnire cu Victor, cum propunea sa ne vedem in trei, sa ne vedem cu el si cu premierul Grindeanu. Din moment ce s-a spus ca este prea multa aglomeratie in avion, eu zic sa nu ne mai inghesuim acolo”, a spus Dragnea.

Victor Ponta a declarat, vineri, la Antena 3, ca nu are de gand sa rupa PSD. El a adaugat insa ca i-a inmanat demisia in alb lui Liviu Dragnea. „Cand rupeti PSD?”, a fost intrebat direct Victor Ponta la Antena 3. „Niciodata, Doamne fereste!”, a raspuns fostul premier.

El a adaugat apoi ca i-a inmanat demisia sa din partid, in alb, lui Liviu Dragnea.

„Am avut o discutie cu domnul Dragnea foarte lunga. Mi-am dat demisia in alb, astept ca domnul Dragnea sa ia decizia. Eu nu vreau sa plec din PSD, vreau sa pastrez niste drepturi, de a-mi spune parerea cand sunt niste lucruri de indreptat”, a declarat Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: