Dragnea nu neaga ca l-a catalogat pe Ponta drept DUSMAN al PSD. Precizari la Antena 3

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a negat informatiile potrivit carora a declarat intr-o sedinta a conducerii partidului ca Victor Ponta este unul dintre „dusmanii” PSD-ului. 

Informatii „pe surse” sustineau ca Liviu Dragnea a declarat in sedinta Comitetului Executiv ca „ca unul dintre cei mai mari dusmani ai PSD in acest moment este Victor Ponta”. De asemenea, „el le-a spus celor din PSD ca un alt mare pericol este Daniel Constantin, copresedintele ALDE si un apropiat al lui Victor Ponta”, care s-ar afla in conflict cu Calin Popescu Tariceanu.

Dragnea a intervenit telefonic la Antena 3 pentru a preciza doar ca nu a spus asa ceva despre ALDE. ”O prostie mai mare eu nu am putut sa aud. Al doilea obiectiv al nostru e ca ALDE sa intre in Parlament si o sa ii ajutam cu tot ce putem. Am o relatie buna cu Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin. Vrem sa facem majoritatea cu ALDE dupa alegerile din toamna”, a spus Liviu Dragnea.

Insa liderul PSD nu a facut nicio precizare privindu-l pe Victor Ponta.

Ponta declarase anterior ca „sunt foarte dezamagit si suparat DACA aceasta stire e adevarata si cu adevarat Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: