Dragnea nu recunoaste ca a colaborat cu „statul paralel”. Raspuns iritat la solicitarea senatorului PSD Ecaterina Andronescu

news

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, marti, ca protocolul pe care l-a semnat cu SRI pe vremea in care era ministru al Dezvoltarii se refera doar la cybersecurity, afirman ca doar cele semnate cu structuri din Justitie sunt „ilegale” si „neconstitutionale”.

”Este vorba despre un protocol care se refera la cybersecurity, si anume la protetia datelor pe care le utilizeaza Ministerul Dezvoltarii Regionale si institutiile din subordine fata de atacurile cibernetice si nu vorbim doar de atacurile unor hackeri, ci si din partea unor entitati straine. Este un timp de protocol care s-a incheiat, din cate stiu eu, cu toate ministerele.

El a fost incheiat inaintea mea, eu doar am semnat revizuirea, dar asta nu inseamna ca nu sunt de acord cu ce s-a facut inaintea mea. N-are niciun fel de legatura cu toate minciunile spuse (…) Nu se poate compara cu protocoale secrete semnate intre SRI si structuri din Justitie, care sunt intocmite sau incheiate intr-un mod ilegal si neconstitutional.

Tipul asta de protocoale intre SRI si institutii publice sunt necesare, dar de aici si pana la a spune ca am colaborat cu statul paralel… si se vede colaborarea mea cu statul paralel. O simt cu fiecare termen la judecata”, a declarat Dragnea la Parlament.

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, sambata seara, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea ar trebui sa iasa public si sa explice de ce a semnat protocolul cu SRI, in perioada in care era ministru al Dezvoltarii Regionale, pentru ca altfel „mesajul pe care il transmite public de multa vreme isi pierde credibilitatea”.

„Domnul Dragnea trebuie sa iasa public si sa explice ce contin acele documente pe care le-a semnat si sa explice si de ce le-a semnat, pentru ca altfel mesajul pe care il transmite public de multa vreme isi pierde credibilitatea, in opinia mea. Toti membrii de partid, si nu exagerez cand spun asta, si-ar dori sa fie mai eficienta guvernarea si oamenii sa fie mai multumiti. De aici apar, intotdeauna, niste frustrari ale oamenilor, care au impresia ca lucrurile nu merg asa cum ar trebui sa mearga”, a declarat senatorul PSD Ecaterina Andronescu, sambata seara, la Realitatea TV.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: