Dragnea nu renunta, anunta cand vrea sa il suspende pe Iohannis. Rechizitoriul borfasului, ce ii reproseaza presedintelui

politica

Liviu Dragnea a anuntat, miercuri seara, la Antena 3, ca nu renunta la suspendarea lui Klaus Iohannis, mentionand ca presedintele ar putea fi suspoendat in toamna.

„Doar faptul ca Iohannis a semnat decretul de revocare nu inseamna ca asta era singurul motiv de suspendare. De 7-8 luni de zile, presedintele care ar fi trebuit sa fie presedintele tuturor romanilor blocheaza in mod constant activitatea Parlamentului prin contestarea legilor. Blocheaza de cate ori poate activitatea guvernului, ameninta guvernul, incita lumea sa iasa in strada la protesteze impotriva guvernului, trimite consilieri sa ameninte sau sa induca teama unui judecator de la CCR. Este un sir lung de incalcari ale Constitutiei”, a declarat Dragnea in emisiunea lui Gadea.

El a mentionat ca suspendarea ar putea avea loc in toamna.

„Nu stiu ce ar trebui sa se intample acum ca acest demers, al suspendarii, sa se opreasca in toamna. Nimic din ce a facut pana acum nu ne da vreo speranta ca se va schimba”, a adaugat Dragnea.

„Presedintele va fi suspendat 100%”, a adaugat apoi liderul PSD.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: