Dragnea nu se mai controleaza, acum se rasteste la un vicepremier: „Sa invete sa fie mai tacut, are par alb in cap”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a aratat, marti extrem de iritat de decizia vicepremierului Viorel Stefan de a candida in continuare pentru sefia ASF, desi el a precizat ca il prefera pe altcineva. 

Intrebat daca PSD a decis pe cine sustine la sefia ASF, Viorel Stefan sau Leonardo Badea, Dragnea a spus nervos: ”Vorbiti cu domnul Stefan. Daca domnul Stefan si ceilalti colegi ar invata, la cata experienta si par alb au, sa fie mai tacuti, ar fi mult mai bine”.

Vicepremierul Viorel Stefan a declarat marti ca isi continua proiectul inceput si anume acela de a candida la functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Intrebat, la Palatul Parlamentului, daca este nemultumit ca Partidul Social Democrat a decis sa il sustina pe Leonardo Badea pentru functia de presedinte ASF, Viorel Stefan a raspuns: „Nu sunt nemultumit, pentru ca eu imi continui proiectul inceput, proiectul ASF. Proiectul meu inseamna presedinte la ASF”.

Saptamana trecuta, vicepremierul Viorel Stefan si-a depus candidatura pentru aceasta functie.

„Nu este o noutate ca mi-am depus candidatura pentru presedintia ASF”, a precizat Viorel Stefan, intrebat daca va ramane in Guvern.

El a subliniat ca, daca nu va fi numit presedinte al ASF, ramane parlamentar.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca el il sustine pe vicepremierul Viorel Stefan la functia de presedinte ASF, dar ca membrii CExN i-au atras atentia asupra faptului ca lui Leonardo Badea i s-a promis sustinere la ASF si dupa interimat.

„Eu, aseara, le-am spus colegilor mei ca il sustin pe Viorel Stefan. Azi, colegii din Comitetul Executiv National au ridicat o problema destul de delicata – sigur, nu are foarte multa conotatie politica, dar e o problema umana, asa au caracterizat-o -, in sensul ca lui Leo Badea i s-a cerut anul trecut sa isi depuna candidatura pentru functia de presedinte la ASF, renuntand la mandatul de parlamentar, dandu-i-se asigurari ca va fi sustinut si pe urmatorul mandat, si colegii au spus ca nu ar fi deloc corect fata de domnul Badea ca, dupa ce a fost asigurat de partid ca dupa acel sfarsit de mandat va fi sustinut in continuare, acum sa nu mai fie sustinut. Vom mai avea o discutie maine dimineata (marti – n.r.), dar intr-adevar este o situatie delicata”, a afirmat Dragnea.

Desi urma sa se decida marti dimineata pe cine sustine PSD pentru aceasta functie, liderul partidului a sustinut ca acest lucru se va intampla „zilele astea”.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: