Dragnea nu se lasa dus din fruntea PSD. Anunta represalii la adresa celor care il critica, pe Mihai Chirica nu il asteapta vremuri bune

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat, marti, ca sunt „rupturi” in PSD si a anuntat ca vicepresedintele PSD Mihai Chirica va trebui sa dea socoteala in fata partidului.

„Nu e nici o fractura in PSD, nici macar un picior scrantit. PSD a avut tot timpul in istoria lui Chirici. PSD se va exprima in curind despre aceste voci. De fapt, e o singura voce, dl Chirica. El l-a sustinut pe Klaus Iohannis cand a refuzat-o pe Sevil Shhaideh ca premier. Dar le discutam in partid”, a declarat Dragnea in fata jurnalistilor, dupa ce a iesit de la procesul in care este acuzat de DNA de instigare la abuz in serviciu.

Vicepresedintele PSD, Mihai Chirica, a lansat, duminica, critici dure la adresa liderului partidului Liviu Dragnea, afirmand ca „politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabila”, chiar daca acesta a fost un bun lider de partid, care a dus la castigarea unor scoruri electorale foarte bune.

Chirica a fost intrebat daca este multumit de felul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, conduce partidul.

„Sincer? Nu. Daca as fi fost multumit, as fi tacut si as fi inghitit lucrurile astea ca atare. E nevoie de un alt leadership si e nevoie de o schimbare in managementul politic”, a raspuns primarul municipiului Iasi, la Digi 24.

Chirica a mai spus ca opiniile sale sunt impartasite si de organizatiile PSD din Ardeal si din nordul Moldovei. Acestea sunt profund nemultumite ca puterea a fost acaparata la nivel central de catre organizatiile din sudul tarii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: