Dragnea o ascunde bine pe Dancila ca sa nu mai faca de ras partidul. Seful PSD anunta mai nou deciziile guvernamentale

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de Control la Posta Romana, dupa mai multe probleme legate de distribuirea pensiilor in anumite localitati.

„Un subiect important se refera la modul de plata a pensiilor catre pensionari. Au aparut, in ultima perioada, intarzieri in anumite judete ceea ce este inadmisibil, deoarece guvernul a trasferat la timp banii catre Posta. Doamna premier a cerut explicatii la ministrul Comunicatiilor si conducerea Postei Romane si am aflat de ce suntem in aceasta situatie. Doamna premier a dispus sa faca o verificare atenta si serioasa”, a declarat Liviu Dragnea, dupa sedinta Biroului Permanent PSD, citat de Mediafax.

Liderul PSD a mai anuntat ca data de 15 a lunii vor fi date pensiile.

„S-a decis sa nu mai existe confuzie si orice pensionar sa stie exact, ca pensiile sa fie platite pana in 15 a lunii. S-a stabilit ce actiuni trebuie sa se faca: la 1 se vireaza banii, apoi in 9 zile calculul arata ca se pot achita toate pensiile. Ca 15 mai sa fie ultima zis in care sa se plateasca pensiile. Sa vedem daca se poate de luna viitoare fiind conditionati de toate aceste demersuri juridice”,a mai spus Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: