Dragnea, o noua badaranie. Alex Dima (Pro TV) l-a infruntat curajos: „Cum adica sa vin in baie? Ce inseamna sa vin in baie?” – Video

news

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o noua reactie agresiva fata de un jurnalist. De data aceasta s-a purtat mitocaneste fata de Alex Dima, unul dintre realizatorii emisiunii „Romania, te iubesc” de la Pro TV.

Jurnalistul a dorit sa il intrebe pe seful PSD, pe holul Camerei Deputatilor, in legatura cu promisiunile neonorate din campania electorala, precum autostrazile si spitalele regionale. Dragnea a avut, in schimb, o reactie golaneasca, intrebandu-l daca vrea sa mearga cu el in baie. Alex Dima nu s-a intimidat si a tinut sa ii dea replica.

Iata dialogul:

Alex Dima: Aveti vreun sentiment de mustrare pentru ca promisiunile electorale nu au fost indeplinite pana acum?

Liviu Dragnea: Asa se fac interviurile? Vrei sa vii cu mine in baie?

Alex Dima: Cum adica sa vin in baie? Ce inseamna sa vin in baie?

Liviu Dragnea: Sunt la mine in birou. Merg la baie. Haide, te rog, cu tot Pro TV-ul

Alex Dima: Cum, ma chemati in baie?

Liviu Dragnea: Pai vii dupa mine? Merg la baie. Pot sa merg?

Alex Dima: Va rog frumos, duceti-va la baie. V-am solicitat un interviu

Liviu Dragnea: Si am spus ca nu, e simplu

Alex Dima: Si eu v-am intrebat daca aveti vreun sentiment de regret pentru promisiunile din campania electorala. Autostrazile, spitalele regionale

Liviu Dragnea: Hai, hai (facandu-i semn sa plece)

Citeste si: Alex Dima a postat inregistrarea conflictului cu mitocanul Dragnea: „Dati-i, va rog, share sa-l vada si alegatorii!”

Dragnea a avut o reactie similara, fata de un alt jurnalist, si in octombrie 2018. „Hai in baie cu mine, puiule! Hai in baie, ca iti ies poze ca lumea acolo. Ce dracu’!”, i-a spus Liviu Dragnea unui jurnalist care il fotografia.

Mai mult despre: ,

Comentarii: