Dragnea, o noua badaranie, o ataca pe sotia presedintelui Iohannis. A preluat discursul de mahala al Olgutei Vasilescu

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac suburban la adresa presedintelui Iohannis folosind teme lansate in public de propaganda PSD in legatura cu tinutele lui Carmen Iohannis. O actiune identica a avut, in urma cu doua zile, si Lia Olguta Vasilescu.

„M-a intrebat doamna Florea (respinsa de Iohannis pentru functia de ministru al Fondurilor Europene – n.red.), mi-a zis ca nu ii place tinuta mea, in ce sa ma imbrac, in roz, in fuste scurte?”, a lovit Dragnea la Antena 3.

El a reluat astfel un atac similar lansat acum doua zile de Lia Olguta Vasilescu.

„Am inteles ca cei trei propusi nu au tinuta. Probabil ca doamnele nu au rochita roz deasupra genunchiului, iar domnii nu au cravata galbena”, spunea Lia Olguta Vasilescu, tot la Antena 3.

Referitor la restructurarea guvernamentala, respinsa de Dnacila, Dragnea a sustinut ca „nu imi permit niciodata sa fortez un prim ministru de la PSD”.

„Premierul Dancila a ezitat sa vina in Parlament, probabil s-a gandit ca nu e sigura majoritatea, noi am prezentat documentat cum stam cu majoritatea, nu sunt probleme, si ar fi fost pentru Guvern un mesaj de forta foarte serios ca nu stam la discutie cu Iohannis. Pana la urma nu mi-am permis si nu imi permit niciodata sa fortez un prim ministru de la PSD, daca nu e foarte sigur pe o procedura nu trebuie fortat
S-a dovedit ieri ca am avut o majoritate foarte sanatoase”, a mai spus seful PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: