Dragnea, o noua sfidare: „Nu am furat nimic, ne indreptam spre un stat politienesc”. Protestele – „Manipulare ultraprofesionista din afara Romaniei”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Antena 3 ca protestele anti-guvernamentale sunt consecinta unei „manipulari ultraprofesioniste” care isi are originea in afara Romaniei.

Inca de la inceputul emisiunii, Dragnea a tinut sa mentioneze ca guvernul a procedat corect in cazul adoptarii OUG 13: „Noi nu am facut nimic rau, nu am facut nimic ilegal, nu am furat nimic. Nu am gandit sa se opreasca lupta anticoruptie, nu am vrut sa iasa coruptii. Ce am facut a fost legitim, legal, constitutional”

„A fost un atac cu care PSD-ul nu era obisnuit.  Activitatea guvernamentala, necomunicata foarte bine, a continuat si masurile s-au luat”, a declarat apoi Dragnea despre decizia de a renunta la OUG 13.

El a catalogat protestele ca „manipulare ultraprofesionista”.

„In ce priveste mitingul mare, imi asum eu si nu regret ca n-am lasat sa vina un miting mare in Bucuresti, pentru ca n-am vrut sa se escaleze un conflict oricum creat artificial si sustinut printr-un mecanism, masinarie de manipulare ultraprofesionista care nu a fost nascuta in Romania si care a fost folosita. Am tot primit in ultimele zile studii comparative cu proteste din America si alte tari. Acelasi tip de mesaje si de afise, foarte multe asemanari”, a mai spus Dragnea.

„In ritmul asta ne indreptam spre un stat politienesc. Daca trebuie sa modificam legi ca lucrurile sa fie clare o vom face”, a completat apoi Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: