Dragnea, ordin din Maldive. PSD il intampina extrem de agresiv pe Juncker la Bucuresti

politica

Parlamentarii PSD i-au trimis, joi, o scrisoare presedintelui Comisiei Europene, Jean – Claude Juncker, nemultumiti ca acesta a atacat Guvernul Dancila in mai multe randuri. Scrisoarea reprezinta un gest extrem de agresiv avand in vedere ca Juncker soseste astazi la Buvuresti pentru a marca preluarea de catre Romania a Presedintiei Consiliului UE.

Deputatul Vlad Bontea a declarat la RTV ca social-democratii au exprimat inca o data directia pro-europeana a Executivului si cer oprirea criticilor la adresa Romaniei.

„Noi credem in UE si ne dorim sa ramanem un partener. Daca atacurile vor continua, urmeaza alte luari de pozitii, poate pana acum nu am raspuns destul de ferm la luarile de pozitii care au avut loc fata de noi. Am spus in scrisoare ca noi suntem in UE si vrem sa fim cetateni europeni respectati”, a declarat deputatul PSD Vlad Bontea la Romania TV.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, nu va fi prezent vineri la intalnirea cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, deoarece nu se afla in tara. El va fi reprezentat, insa, de vicepresedintele forului, Florin Iordache, caruia i-a delegat atributiile pentru luna ianuarie.

„Din cate stiu, (Liviu Drangea – n.r.) nu este in tara. (Voi participa – n.r.) eu si cu domnul Tariceanu”, a afirmat pentru Mediafax Florin Iordache.

Presedintele CE Jean-Claude Juncker efectueaza o vizita la Bucuresti in perioada 10-11 ianuarie, cu prilejul inceperii oficiale a Presedintiei romane a Consiliului UE. Potrivit agendei oficialul european, el va avea intrevederi cu Klaus Iohannis, Viorica Dancila, dar si cu Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a delegat atributiile vicepresedintelui Camerei Florin Iordache, pentru luna ianuarie, potrivit unei decizii publicata la sfarsitul lunii decembrie in Monitorul Oficial.

”Pe perioada vacantei parlamentare din luna ianuarie 2019 atributiile presedintelui Camerei Deputatilor vor fi exercitate de domnul depoutat Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor”, se arata in decizia publicata pe 29 decembrie 2018 in Monitorul Oficial.

Mai multe publicatii au anuntat ca Dragnea a plecat in vacanta in insulele Maldive impreuna cu iubita sa, Irina Tanase.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: