Dragnea, pe culmile disperarii. Inca un lider PSD a fost executat pentru ca a refuzat sa semneze motiunea de cenzura contra lui Grindeanu

politica

Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputatilor a propus ca deputatul de Timis Alfred-Robert Simonis sa nu mai ocupe functia de secretar al grupului, acesta urmand sa-si pastreze calitatea de membru de partid.

„In cadrul Biroului permanent s-a primit o informare din partea grupului PSD ca domnul deputat Simonis Alfred-Robert nu mai ocupa functia de secretar al grupului, dar isi pastreaza in continuare calitatea de membru al PSD. In cadrul Biroului Permanent a venit o informare punctuala, deci este decizia grupului. Aceasta decizie s-a luat in interiorul liderilor de grup”, a precizat luni secretarul Camerei, Ioana Bran, dupa sedinta Biroului Permanent.

Intrebata daca acest lucru are legatura cu motiunea de cenzura, Bran a spus ca subiectul nu a fost discutat in cadrul Biroului Permanent.

Plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa fie informat in legatura cu schimbarea produsa in conducerea grupului PSD.

Saptamana trecuta, Simonis i-a luat apararea lui Grindeanu si a declarat ca nu crede ca decizia excluderii din partid a unui membru se face in Comitetul Executiv al PSD, ci propunerea ar fi trebuit facuta de organizatia locala si a mai spus ca ar trebui facute demersurile necesare astfel incat statutul partidului sa se respecte si sa fie convocat un congres.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: