Dragnea, penibilul sef al PSD. Cele mai ridicole declaratii de azi-noapte, pana si la Antena 3 s-a ras cu sughituri: „Eu n-am vazut asa ceva de cand mama m-a facut” – Video

politica

Discursurile ipocrite ale lui Mihai Tudose si Liviu Dragnea, in urma sedintei CEX in care Sevil Shhaideh si Rovana Plumb au fost nevoite sa demisioneze, au starnit un urias val de amuzament in presa si pe retelele de socializare. Pana si sustinatorii PSD-ului de la Antena 3 au ras cu lacrimi de spusele lui Liviu Dragnea.

Iata cateva dintre explicatiile penibile ale lui Liviu Dragnea:

– Le-am spus, de asemenea, colegilor mei ca toti am gresit in ultima perioada, absolut toti. Toti ne-am lasat influentati, fiecare la nivelul lui, de oameni de ‘bine’, de oameni din afara partidului care, brusc, au devenit foarte grijulii cu PSD-ul, si oameni din presa, pe care nu ii acuz, si oameni din alte institutii publice, dintr-odata au devenit foarte grijulii cu PSD si dau sfaturi si presedintelui partidului, si prim-ministrului si altor colegi, cum e bine si cum nu e bine si, eventual, sa fie si o incarcatura negativa, doar-doar se produce o ruptura.

– Cum apare o masura buna, cum romanii trebuie sa simta efectele, apare ceva si trebuie sa fim in defensiva. Trebuie sa raspunda premierul, trebuie sa dea socoteala premierul, trebuie sa raspund eu, trebuie sa raspunda oricare dintre noi.

– Am comunicat prost unul cu altul. Eu imi asum asta, cred ca si-o asuma si el. Nu mai putem face asemenea greseli, sa punem si partidul, si coalitia, si majoritatea parlamentara si guvernul intr-o situatie limita.

– Toata lumea din CEX a plecat suparata, practic nu doreau sa le lase sa iasa din sala (pe Shhaideh si Plumb). Nu puteam sa le tinem prizoniere

Cristian Tudor Popescu a remarcat si el amuzat nonsensurile din discurul lui Dragnea. „Au fost cuvinte pline de non-sensuri. Dragnea spune ca i-a cerut lui Tudose sa nu isi dea demisia, dar ce motiv ar mai fi avut, cand cele trei carora Tudose le ceruse sa isi dea demisia isi dadusera demisia?! Apoi, Plumb nu a vorbit de nicio presiune. Cele doua erau calme si si-au vazut de treaba”, a spus CTP la Digi24.

La Antena 3 a fost festival. Realizatorii postului, de obicei sustinatori ferventi ai liderilor PSD, au ras cu sughituri. „Eu n-am vazut asa ceva de cand mama m-a facut. Cu toata dragostea, voi sunteti zdraveni la cap? Sanse sunt ca nu”, a spus Mircea Badea. El si-a facut cruce de trei ori. „Ce Tociu si Palade, pe astia doi ar trebui sa-i ia la bingo”, a mai spus Badea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: