Dragnea plange dupa Oprea: „Este un om de onoare”. Dezvaluie de ce a demisionat fostul lider al UNPR

politica

Gabriel Oprea a fost intotdeauna un om de cuvant, care a generat stabilitate in orice relatie de colaborare si parteneriat, a declarat vineri presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a aratat ca regreta plecarea acestuia din UNPR.

„Am avut o discutie cu Gabriel Oprea cred cu 10 — 12 zile in urma, la care era si dl Steriu. Si dl Oprea a spus foarte clar de atunci ca, daca UNPR se duce catre PNL, el nu poate urma calea asta, el ramane un om de stanga si un om de onoare. Dl Oprea, cu bunele si relele lui, (…) totdeauna a fost om de cuvant si un om care a generat stabilitate in orice relatie de colaborare si parteneriat, un om pe care ne-am bizuit. Mie imi pare rau ca s-a ajuns in situatia asta, dar relatia mea cu el ramane aceeasi”, a precizat Dragnea la Antena 3.

In ceea ce priveste relatia cu UNPR, Dragnea a aratat ca nu-si permite sa dea avertismente si nici ultimatumuri, dar PSD a ramas surprins fata de gestul liderului Uniunii, Valeriu Steriu, de a merge imediat dupa locale catre PNL.

„Noi nu stam degeaba. Dupa alegerile locale la noi nu s-a desfacut sampania, toti colegii si-au frecat mainile si s-au apucat de treaba, pentru ca nu ai o victorie atunci cand ai castigat alegerile, ci cand finalizezi proiectele promise in campanie. In ceea ce priveste relatia cu UNPR, noi ramanem deschisi in continuare. (…) Suntem surprinsi de gestul dlui Steriu de a merge la PNL imediat dupa alegerile locale. Sincer, cand am vazut ca a aparut informatia in presa, credeam ca nu e adevarat”, a mentionat Dragnea.

Presedintele fondator al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gabriel Oprea, a anuntat vineri ca se retrage din UNPR si va activa ca senator independent, iar la finalul mandatului de parlamentar va iesi din politica.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: